Naš meni
- 
	- 
				
		
					Jela od ribe
- 
	
		
		“PROVANSAL” fileti sveže ribe zapečeni sa povrćem, začinima i maslinama 
- 
	
		
		HOBOTNICA grilovana na beluga sočivu sa povrćem 
- 
	
		
		KARI sa KOZICAMA u mleku od kokosa sa raznim povrćem na basmati pirinču 
- 
	
		
		LIGNJE punjene pršutom i sirom 
- 
	
		
		LIGNJE na japanski način sa nišiki pirinčem i sezonskim povrćem iz Vok-a 
- 
	
		
		LOSOS file u kokosovom mleku sa slatkim čilijem na spanaću 
- 
	
		
		PASTRMKA sa vrganjima na pireu od prepečenog putera 
- 
	
		
		TUNA file servirano na kus-kusu sa čerijem i rukolom 
- 
	
		
		TUNA file u kori od bibera sa rižotom od limuna 
 
- 
				
		
					
x
	





