Naš meni
- 
	
- 
				
		
					
Jela od ribe
 - 
	
		
		
“PROVANSAL” fileti sveže ribe
zapečeni sa povrćem, začinima i maslinama
 - 
	
		
		
HOBOTNICA grilovana
na beluga sočivu sa povrćem
 - 
	
		
		
KARI sa KOZICAMA
u mleku od kokosa sa raznim povrćem na basmati pirinču
 - 
	
		
		
LIGNJE
punjene pršutom i sirom
 - 
	
		
		
LIGNJE na japanski način
sa nišiki pirinčem i sezonskim povrćem iz Vok-a
 - 
	
		
		
LOSOS
file u kokosovom mleku sa slatkim čilijem na spanaću
 - 
	
		
		
PASTRMKA
sa vrganjima na pireu od prepečenog putera
 - 
	
		
		
TUNA file
servirano na kus-kusu sa čerijem i rukolom
 - 
	
		
		
TUNA file
u kori od bibera sa rižotom od limuna
 
 - 
				
		
					
 
x
	
